Ajanvarausjärjestelmä

Ajas Internet-ajanvarauksen ohjesivusto
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ajas ajanvarausjärjestelmä

Ajas internet-ajanvarausjärjestelmän avulla voidaan toteuttaa helppokäyttöinen ja hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin soveltuva varausjärjestelmä (mm. henkilöiden ja erilaisten tilojen varauksiin)

Järjestelmän avulla teet asiakaspalvelustasi joustavampaa ja helpompaa. Asiakas voi etsiä ja varata itselleen netistä mieluisan ajan ajankohdasta riippumatta. Monet yritykset ovat alkaneet siirtyä internet-ajanvaraukseen ja monien asiakasmäärät ovat sen myötä myös kasvaneet. Nykyään yhä useampi asiakas varaakin asiakaspalveluaikansa joustavasti ja nopeasti internetin kautta.

Ajanvarausjärjestelmää voidaan helposti räätälöidä eri toimialojen eritystarpeiden mukaan, jolloin voidaan toteuttaa juuri tarpeiden mukainen yksilöllinen kokonaisuus. Näin järjestelmä pysyykin hyvin helppokäyttöisenä asiakkaille ja järjestelmän hallinnoitsijalle.


Ajas internet-ajanvarauksen saat käyttöön välittömästi osoitteesta Ajas.fi. Tilaus on täysin riskitön. Jos et ole tyytyväinen, voit lopettaa tilauksen milloin tahansa yhdellä sähköpostiviestillä. Kaikkia internet-ajanvarauksia voi kokeilla ensimmäisen kuukauden veloituksetta. Ajanvaraus on helposti pienehköllä osaamisella integroitavissa www-sivuille.

Ajanvarausta voi myös helpottaa entisestään hankkimalla internet-ajanvarauksen kanssa täydellisesti yhteensopivan Asiakashallinta 2-paketin, joka sisältää mm. ajanvarauksen, asiakaskortiston ja laskutusohjelman.

Asiakashallinta 1-pakettia pääset kokeilemaan täysin ilmaiseksi lataamalla demoversion osoitteesta Ajas.fi.