Toimipisteet

Ajas Internet-ajanvarauksen ohjesivustosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä artikkeli kertoo miten toimipisteiden hallinta toimii.

Työnkulku

Toimipisteet2.png

Aloita klikkaamalla "Toimipisteet"-painiketta ohjelman yläosasta.


Toimipisteet02.png

Toimipisteen valinta

Ylimpänä olevasta pudotusvalikosta voit valita haluamasi toimipisteen, jota haluat muokata. Toimipisteen id on tietokannan tunniste, jonka perusteella asioita voidaan liittää kyseiseen toimipisteeseen. Tunniste on järjestelmän generoima, eikä sitä voi itse muokata.

Toimipisteen poistaminen

"Poista"-painike poistaa valitun toimipisteen. Ole erittäin varovainen poistaessasi toimipisteitä, koska Kyseisellä id-tunnisteella olleeseen toimipisteeseen viitanneet työntekijät ja varaukset lakkaavat näkymästä. Poistetun toimipisteen saa toistaiseksi palautettua vain ottamalta yhteyttä Ajas-asiakaspalveluun sähköpostitse ja pyytämällä palauttamista.

Toimipisteen luominen

"Lisää uusi"-painikkeen avulla järjestelmään voidaan lisätä uusia toimipisteitä, mikäli lisenssi sallii sen.

Toimipisteen tiedot

Voit muokata toimipisteen nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta sekä kirjoittaa lisätietoja toimipisteestä. Valitse toimipisteen sijainti myös kartalta. Muista tarkentaa karttaa niin paljon, että saat merkittyä toimipisteen oikeaan paikkaan. Mikäli käytössänne on toimipistekirjautuminen, tunniste ja salanasakohdista voit vaihtaa toimipisteen kirjautumistunnuksia. Paina muokkauksen päätyttyä "Tallenna" tai uudet tiedot eivät pysy!

Toimipisteet varausnäkymässä

Ajanvarauksen hallinassa toimipisteet näkyvät varausnäkymän vasemmassa yläkulmassa.

Toimipisteet3.png

Jokaisella toimipisteellä on oma varausnäkymä omalla välilehdellään. Tarkastellaksesi haluamasi toimipisteen varausnäkymää, klikkaa haluttua toimipistettä.